Daurada amb verdures mediterrànies

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 filets de daurada, d'aproximadament 140 g o 2 dauradas senceres
  • Farigola
  • Salvia
  • Romero
  • 1 gra d'all
  • Oli d'oliva verge extra
  • sal
  • pebre acabat de moldre
  • 2 carbassons
  • 2 pastanagues
  • 2 cullerades de salsa verda
  • julivert fresc finament picat

4 racions

Elaboració

La dorada sencera o els filets, oli d'oliva, la sàlvia, el romaní, l'all, la sal i el pebre es posen a marinar com a mínim 30 minuts.
Després es cuinan al forn a 180 ° C durant 20 min.
Mentrestant, preparem les pastanagues i junt amb el carbassó tallem a tires.
En una paella, calenta l'oli d'oliva i cuina les verdures, assaonar amb sal i pebre.
Al final barreja amb les verdues, el julivert picat i la salsa verda.
Retirar el peix del forn i servir sobre el llit de verdures.
Decorar amb una mica de salsa verda, romaní i farigola fresca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2346 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: