Daurada amb verdures mediterrànies

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 filets de daurada, d'aproximadament 140 g o 2 dauradas senceres
  • Farigola
  • Salvia
  • Romero
  • 1 gra d'all
  • Oli d'oliva verge extra
  • sal
  • pebre acabat de moldre
  • 2 carbassons
  • 2 pastanagues
  • 2 cullerades de salsa verda
  • julivert fresc finament picat

4 racions

Elaboració

La dorada sencera o els filets, oli d'oliva, la sàlvia, el romaní, l'all, la sal i el pebre es posen a marinar com a mínim 30 minuts.
Després es cuinan al forn a 180 ° C durant 20 min.
Mentrestant, preparem les pastanagues i junt amb el carbassó tallem a tires.
En una paella, calenta l'oli d'oliva i cuina les verdures, assaonar amb sal i pebre.
Al final barreja amb les verdues, el julivert picat i la salsa verda.
Retirar el peix del forn i servir sobre el llit de verdures.
Decorar amb una mica de salsa verda, romaní i farigola fresca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2251 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: