Daurada amb verdures mediterrànies
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 filets de daurada, d'aproximadament 140 g o 2 dauradas senceres
- Farigola
- Salvia
- Romero
- 1 gra d'all
- Oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre acabat de moldre
- 2 carbassons
- 2 pastanagues
- 2 cullerades de salsa verda
- julivert fresc finament picat
4 racions
Elaboració
La dorada sencera o els filets, oli d'oliva, la sàlvia, el romaní, l'all, la sal i el pebre es posen a marinar com a mínim 30 minuts.
Després es cuinan al forn a 180 ° C durant 20 min.
Mentrestant, preparem les pastanagues i junt amb el carbassó tallem a tires.
En una paella, calenta l'oli d'oliva i cuina les verdures, assaonar amb sal i pebre.
Al final barreja amb les verdues, el julivert picat i la salsa verda.
Retirar el peix del forn i servir sobre el llit de verdures.
Decorar amb una mica de salsa verda, romaní i farigola fresca.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2251 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.