Macarrons amb pure de poma - Aelpler-magronen

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Macarrons:

Puré de poma:

4 racions

Elaboració

Macarrons:

Bull les patates amb sal durant 5-10 minuts.
Afegeix els macarrons i cou fins que estiguin al dente.
Escorre bé en un colador. Barreja amb la meitat del formatge i omple la forma per al forn prèviament greixada
Fregieix la cansalada, afegeix les cebes, i cuina de 4 a 6 minuts. Reparteix en els macarrons, i manten la calor del forn en un 100 ° C.
Bull la crema, la llet, l'all i les espècies i aboca sobre els macarrons.
Escampa-la resta de formatge i manten, destapat, a la calor fins que es fongui el formatge

Puré de poma:

Barreja tots els ingredients i porta a ebullició.
Tapa i cuina fins que estiguin tendres de 10 a 15 minuts. Treu la beina de vainilla, tritura i fes un puré de poma, deixa refredar.
El pure de poma se serveix a part i es va menjant amb els macarrons

Notes

Aelpler-magronen amb nata i formatge dels Alps és un plat tradicional dels Alps Suïssos, encara que la pasta només arribés a les zones muntanyoses després de la construcció del túnel del Sant Gotard, a través del qual els treballadors italians van portar la seva pasta, i en la qual també es trobaven els macarrons. Aquest nou aliment no va trigar a fer-se molt popular entre els camperols alpins, ja que era durader i molt nutritiu en relació al seu pes. Enriquit amb patates autòctones i condimentats amb ceba, dauets de cansalada fumada, nata líquida, i formatge de la regió, aquests macarrons alpins aviat es van convertir en un plat deliciós, que es podia preparar fàcilment sobre un foc obert i que donava força a l'hora de realitzar treballs pesats.
A Suïssa aquest plat generalment s’hacompanya amb puré de poma, encara que una amanida també és un bon complement


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se