Pasta de Full Amb Crema i Fruites

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

.Preescalfar el forn a 220º
.Estirar la pasta de full i plegar les vores 1cm aprox formant un rectangle.
.Pintar les vores amb ou batut i punxar tota la resta del rectangle perquè no s'infli al coure-ho.
.Enfornar durant uns 20 minuts, fins que estigui daurat.
.Per fer la crema, posar en un cassó la llet (reservem uns 50 cc) amb una mica de sucre (així evitarem que s'enganxi) i les aromes. Portar a ebullició. Tancar el foc i reservar tapat uns 10 minuts perquè s'infusioni.
.En un bol barrejar la llet que hem reservat amb la maizena perquè no hi hagi grumolls. Afegir els rovells i el sucre.
.Retornar al foc la llet i un cop bulli abocar a la mescla anterior. Colar i retornar al cassó al foc sense parar de remoure. Quan comenci a bullir retirar i abocar en un bol fred per precipitar el refredament.
.Fondre la xocolata i pinzella la base de la pasta de full.
.Repartir la crema per sobre de la pasta i decorar amb la fruita escollida.
.Pintar amb gelatina per donar brillantor.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se