Pasta de Full Amb Crema i Fruites

Ingredients

  • 1 massa de pasta de full jo (Lidl)
  • 400 cc de llet sencera
  • 90 gr sucre
  • 4 rovells
  • Pell de llimona, i una branca de canyella
  • 40 gr de maizena
  • Xocolata de cobertura
  • Ou per pintar
  • Fruita variada (figues, pinya, préssec, nectarines, kiwi,)
  • Gelatina

10 racions

Elaboració

.Preescalfar el forn a 220º
.Estirar la pasta de full i plegar les vores 1cm aprox formant un rectangle.
.Pintar les vores amb ou batut i punxar tota la resta del rectangle perquè no s'infli al coure-ho.
.Enfornar durant uns 20 minuts, fins que estigui daurat.
.Per fer la crema, posar en un cassó la llet (reservem uns 50 cc) amb una mica de sucre (així evitarem que s'enganxi) i les aromes. Portar a ebullició. Tancar el foc i reservar tapat uns 10 minuts perquè s'infusioni.
.En un bol barrejar la llet que hem reservat amb la maizena perquè no hi hagi grumolls. Afegir els rovells i el sucre.
.Retornar al foc la llet i un cop bulli abocar a la mescla anterior. Colar i retornar al cassó al foc sense parar de remoure. Quan comenci a bullir retirar i abocar en un bol fred per precipitar el refredament.
.Fondre la xocolata i pinzella la base de la pasta de full.
.Repartir la crema per sobre de la pasta i decorar amb la fruita escollida.
.Pintar amb gelatina per donar brillantor.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4633 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Rafel verdaguer diu:
molt bona pinta. avui la prepararé per postres de demà
Mª Pilar López diu:
Gràcies!!
El secret és pinzellar la base de full amb xocolata de cobertura perquè així alhora de posar la crema, no farà que es remulli i al menjar-la estarà cruixent.
És molt fàcil de fer i el resultat és boníssim!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!