Pasta de Full Amb Crema i Fruites
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 massa de pasta de full jo (Lidl)
- 400 cc de llet sencera
- 90 gr sucre
- 4 rovells
- Pell de llimona, i una branca de canyella
- 40 gr de maizena
- Xocolata de cobertura
- Ou per pintar
- Fruita variada (figues, pinya, préssec, nectarines, kiwi,)
- Gelatina
10 racions
Elaboració
.Preescalfar el forn a 220º
.Estirar la pasta de full i plegar les vores 1cm aprox formant un rectangle.
.Pintar les vores amb ou batut i punxar tota la resta del rectangle perquè no s'infli al coure-ho.
.Enfornar durant uns 20 minuts, fins que estigui daurat.
.Per fer la crema, posar en un cassó la llet (reservem uns 50 cc) amb una mica de sucre (així evitarem que s'enganxi) i les aromes. Portar a ebullició. Tancar el foc i reservar tapat uns 10 minuts perquè s'infusioni.
.En un bol barrejar la llet que hem reservat amb la maizena perquè no hi hagi grumolls. Afegir els rovells i el sucre.
.Retornar al foc la llet i un cop bulli abocar a la mescla anterior. Colar i retornar al cassó al foc sense parar de remoure. Quan comenci a bullir retirar i abocar en un bol fred per precipitar el refredament.
.Fondre la xocolata i pinzella la base de la pasta de full.
.Repartir la crema per sobre de la pasta i decorar amb la fruita escollida.
.Pintar amb gelatina per donar brillantor.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8044 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.