Pastis de poma estil vienes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

En un bol bateu-hi els ous amb el sucre fins que faci relleu (augmenti 3 vegades el volum).
Afegir-hi la farina amb el llevat, la ratlladura de la llimona, el suc de llimona i la mantega fosa.
Unteu amb margarina un motlle de 26 cm. poseu-hi paper de forn al fons també untat.
Peleu les pomes i talleu-les a grills fins. Col·loqueu-les al fons del motlle. Damunt aboqueu-hi la massa i poseu-ho al forn a 180ºC durant 30 minuts.
Acabada la cocció, desmotllar-la damunt d'una plata de servir i quan sigui freda, empolseu.la amb sucre glas.

1h

Notes

El forn ja s'ha de tindre calent i a la mateixa temperatura desde el començemen de posar el pastís


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se