Pastis de poma estil vienes

Ingredients

  • 6 ous
  • 250 g de farina
  • 100 g de mantega fosa
  • 150 g de sucre
  • 1 sobre de llevat en pols
  • Ratlladura de llimona
  • Suc de llimona
  • 2 pomes golden
  • Sucre glas

8 racions

Elaboració

En un bol bateu-hi els ous amb el sucre fins que faci relleu (augmenti 3 vegades el volum).
Afegir-hi la farina amb el llevat, la ratlladura de la llimona, el suc de llimona i la mantega fosa.
Unteu amb margarina un motlle de 26 cm. poseu-hi paper de forn al fons també untat.
Peleu les pomes i talleu-les a grills fins. Col·loqueu-les al fons del motlle. Damunt aboqueu-hi la massa i poseu-ho al forn a 180ºC durant 30 minuts.
Acabada la cocció, desmotllar-la damunt d'una plata de servir i quan sigui freda, empolseu.la amb sucre glas.

1h

Notes

El forn ja s'ha de tindre calent i a la mateixa temperatura desde el començemen de posar el pastís


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1409 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: