Pastís de carbassa amb setinat de taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pel puré de carabassa:

Pel bescuit:

Pel setinat:

6 racions

Elaboració

Puré de carbassa:

Obrir la carbassa per la meitat, buidar-la de llavors i filaments i posar-la boca avall en una safata untada amb una mica d'oli. Coure al forn a 200ºC durant 40 minuts o fins que comenci a caramelitzar. Deixar refredar, pelar-la, tallar a trossos i amb el xino o la picadora convertir-la en un puré fi.

Bescuit:

Barrejar la farina amb el llevat i reservar.
En un bol afergir el sucre i el oli i batre bé. Incorporar el puré de carbassa Afegir els ous, la llet i la farina i batre fins obtenir una massa espessa, densa però fluida.
Untar amb una mica d'oli un motllo de silicona i omplir-lo amb la massa. Fornejar a 180ºC durant 30-40 minuts aproximadament. Deixar refredar abans de treure del motlle.

Setinat:

Muntar a punt de neu la clara d'ou i afegir-hi el sucre glass sense deixar de batre fins obtenir una pasta espessa a la que afegirem una mica de suc i un toc d'aroma de taronja. Abocar-hoper damunt del bescuit i deixar solidificar a la nevera fins que prengui la seva textura llustrosa.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se