Espaguetis amb pesto de festucs i faves

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Treu els els pistatxos de la closca.
Pela l 'all i cuina durant 10 minuts amb 2 cullerades d'oli d'oliva.
Renta, asseca i aparta les fulles de les herbes.
Tritura les herbes, els festucs, l'all, l'oli restant i 5 cullerades d'aigua fins que quedi una pasta ben fina
Assaona amb sal i pebre i reserva
Cou les faves en aigua bullint amb sal durant 10 minuts.
Refreda les faves i elimina les baines.
Pela l 'api, esbandeix i talla a trossos petits, Daura uns 10 minuts en una paella amb oli calent. Afegeix les faves i escalfa breument
Cou els espaguetis al dente, d'acord a les instruccions del paquet.
Aboca en un colador i deixa escórrer breument.
Barreja els Spaghetti, pesto, faves, i l'api.
Condimenta amb sal, pebre i suc de llimona.
Talla en forma d'encenalls el formatge i reparteix per sobre
Serveixi immediatament.

Notes

Aquest plat es pot fer en comptes de les favetes amb mongetes (per exemple mongetes del ganxet)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se