Arròs negre amb carbassó i espagueti de mar

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Els espaguetis els hem de deixar en remull durant vint minuts, veureu que comencen a desprendre els aromes de mar.
En un cassó, posem força aigua amb un rajolinet d'oli, un pessic de sal i l'arròs, i ho posem a foc lent, que vagi fent xup xup. L'arròs venere agafa menys aigua que l'arròs blanc, així que posant una part d'arròs i tres parts d'aigua crec que serà suficient. L'haurem de tenir fent el xup xup durant uns 40 minuts, donat que es tracta d'un arròs integral.
Seguidament, tallem el carbassó a rodanxes i en una paella posem l'oli i el gra d'all partit per la meitat, que aromatitzi una mica l'oli. Abans que es cremi l'all posem les rodanxes de carbassó i al cap de dos minutets remenant afegim els espaguetis hidratats i tallats a trossets més petits. Els he tallat perquè la mida de l'arròs és petit, i no vull agafar arròs i que em pengi un espagueti a la forquilla.
Finalment, quan l'arròs ja és cuit, l'escorrem i el barregem amb les verdures i emplatem!

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se