Plat de verdures al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les pastanagues i talla a rodanxes.
Talla també el carbassó a rodanxes, i la coliflor en petits ramets
Talla els porros i els pebrots a tires.
Blanqueja les verdures durant uns 4 minuts i esbandeix bé en aigua freda.
Col · loca totes les verdures a capes en una safata de forn
Barreja el granulat o pastilla de verdures amb aigua i pebre, distribueix sobre les verdures juntament amb el pebre i el romaní i empolva per sobre, el formatge Gouda
Preescalfa el forn a 200 graus i cou les verdures uns 10 Minuts o fins que les verdures estiguin tendres.
.
Podeu utilitzar diferents verdures, (Bròquil, cols, coliflor, etc)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se