Plat de verdures al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de pastanagues
  • 2 carabassons petits
  • 1/2 Coliflor
  • 1 porro
  • 2 pebrots
  • 125 ml d'aigua i
  • 1 culleradeta de caldo vegetal (granulat o de pastilla)
  • 1 pessic de pebre
  • 1 pessic de romaní
  • 100 g de formatge Gouda jove ratllat

4 racions

Elaboració

Pela les pastanagues i talla a rodanxes.
Talla també el carbassó a rodanxes, i la coliflor en petits ramets
Talla els porros i els pebrots a tires.
Blanqueja les verdures durant uns 4 minuts i esbandeix bé en aigua freda.
Col · loca totes les verdures a capes en una safata de forn
Barreja el granulat o pastilla de verdures amb aigua i pebre, distribueix sobre les verdures juntament amb el pebre i el romaní i empolva per sobre, el formatge Gouda
Preescalfa el forn a 200 graus i cou les verdures uns 10 Minuts o fins que les verdures estiguin tendres.
.
Podeu utilitzar diferents verdures, (Bròquil, cols, coliflor, etc)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1794 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ma Josep Plazas diu:
M'ha sortit booooniissiima. Li he afegit ua miqueta d'orenga

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: