Orella de porc Mezzaselva

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja les molles de pa o el pa ratllat amb les herbes picades, la nou moscada i una mica de sal.
Les orelles de porc es posen a bullit en aigua amb sal durant aproximadament 1 1/2 hores.
Escórrer i pinzella amb mantega fosa i passa per la mescla de pa ratllat amb herbes
Les orelles es col · loquen en una graella i es couen a l'aire lliure, al forn o fregides amb molt d'oli, que quedin ben torradetas


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se