Orella de porc Mezzaselva

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 peces d'orella de porc,
  • 1 lt d'aigua salada,
  • 40 gr de mantega,
  • 100 gr de pa blanc acabat de ratllar
  • 4 branquetes de julivert, picat
  • 4 branquetes de farigola, picades
  • 4 branquetes de marduix picada
  • 4 branquetes de estragó picat
  • 2 pessics de nou moscada

4 racions

Elaboració

Barreja les molles de pa o el pa ratllat amb les herbes picades, la nou moscada i una mica de sal.
Les orelles de porc es posen a bullit en aigua amb sal durant aproximadament 1 1/2 hores.
Escórrer i pinzella amb mantega fosa i passa per la mescla de pa ratllat amb herbes
Les orelles es col · loquen en una graella i es couen a l'aire lliure, al forn o fregides amb molt d'oli, que quedin ben torradetas


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

884 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: