Amanida de crustacis amb farcellets de calamars

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegeu els calamars i els feu a tires fines.
Agafeu 4 talls de bacó i els hi traieu la cotna, repartiu les tires de calamars pel damunt i enrotlleu. Reserveu-ho.
Netegeu les fulles per fer l’amanida i escorreu-les. Feu un llit als plats.
Feu a tires fines la resta de talls de bacó, els poseu en una paella sense oli i els torreu. Els reserveu damunt d’un paper de cuina.
En una planxa ben roent poseu els llagostins, els escamarlans i les galeres. Peleu el marisc. Reserveu el suc dels caps. Poseu els farcellets a la planxa fins que siguin cuits. Esmicoleu la carn de les galeres.
Poseu pel damunt de l’amanida el bacó torrat i les galeres esmicolades, poseu seguidament les cues de llagostí i escamarlà. Pel voltant col·loqueu els farcellets.
Feu una vinagreta amb el suc dels caps, l'oli d’oliva, el bàlsam de vinagre, la sal i el pebre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se