Amanida de crustacis amb farcellets de calamars

Ingredients

  • Fulles d’enciams variats
  • Fulles d’escarola
  • Fulles de canonges
  • Fulles de ruca
  • 2 llagostins
  • 2 escamarlans
  • 2 galeres
  • 1 calamars mitjà
  • 8 talls de bacó curat
  • Oli d’oliva extra verge
  • Sal
  • Pebre
  • Bàlsam de vinagre Mercè del Menescal

2 racions

Elaboració

Netegeu els calamars i els feu a tires fines.
Agafeu 4 talls de bacó i els hi traieu la cotna, repartiu les tires de calamars pel damunt i enrotlleu. Reserveu-ho.
Netegeu les fulles per fer l’amanida i escorreu-les. Feu un llit als plats.
Feu a tires fines la resta de talls de bacó, els poseu en una paella sense oli i els torreu. Els reserveu damunt d’un paper de cuina.
En una planxa ben roent poseu els llagostins, els escamarlans i les galeres. Peleu el marisc. Reserveu el suc dels caps. Poseu els farcellets a la planxa fins que siguin cuits. Esmicoleu la carn de les galeres.
Poseu pel damunt de l’amanida el bacó torrat i les galeres esmicolades, poseu seguidament les cues de llagostí i escamarlà. Pel voltant col·loqueu els farcellets.
Feu una vinagreta amb el suc dels caps, l'oli d’oliva, el bàlsam de vinagre, la sal i el pebre.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

905 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: