Conill al forn

Ingredients

  • 1 conill de 1,2kg
  • 3 patates
  • Pebre negre, farigola julivert, canyella i sal.
  • 2 grans d’all
  • 100 ml. De vi blanc sec
  • 40 ml. D’oli d’oliva
  • 1 bossa de rostir

4 racions

Elaboració

-Peleu i talleu les patates a daus, col•loqueu-les dins de la bossa i les salpebreu.
-Col•loqueu el conill salpebrat, estès pel damunt.
-Piqueu l’all i el julivert ben fi, ho col•loqueu en un bol junt amb la farigola, pebre, sal, vi i oli. Barregeu-ho bé i poseu-ho dins la bossa.
-Tanqueu-la be i doneu-li unes voltes per barrejar el suc.
-Col•loqueu-ho en una safata i introduíu al forn preescalfat a 180º uns 50 minuts, en un forn d’aire.
-Traieu de la bossa i poseu-ho a gratinar 8 minuts

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3112 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: