Ous estrellats amb xoriço

Ingredients

Per comensal:

  • 1 patata a rodanxes
  • 1 ou separat, rovell i clara
  • 1 xoriço tendre dels de cuinar
  • All i julivert, i sal i pebre blanc al gust

1 racions

Elaboració

En una paella amb oli fregiu les patates ben rosses. Disposeu-les en es plats de servir, en el mateix oli, fregiu les clares i un cop cuites, estripeu-les al damunt de les patates. Traieu la pell del xoriço i esparrequeu-lo, passeu-lo per una altra paella amb una mica del mateix oli i disposeu-lo per sobre les patates i la clara que tenieu preparades. Feu un clotet al mig i dipositeu-hi amb cura el rovell d'ou cru. Empolseu amb sal, pebre blanc i all i julivert. Escalfeu

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4518 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: