Salmó amb pinya

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem els talls de salmó nets i els arrebossem, els fregim amb oli d'oliva i els guardem.
Després colem l'oli que hem utilitzat per fregir el salmó una part de l'oli el guardem, aproximadament un mig got.
L'oli guardat el posem a la paella i li afegim una cullerada sopera de farina i el remenem bé.
Finalment afegim un pot de crema de llet i el suc de la llauna de la pinya (segons ens agradi més espessa o més clara la salsa afegirem més suc o menys) i ho remenarem uns tot uns minuts.
Posarem els talls de salmó a la salsa.
Tallarem les rodanxes de pinya i les posarem al plat al moment de servir-ho.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se