Arròs amb llet a l'aroma de taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Bulliu l'arròs amb l'aigua. Quan quedi sec, afegiu-hi la llet, la nata, la vainilla i la pell de la taronja.
Deixeu coure a foc suau durant uns 20 a 25 minuts, remenant-ho de tant en tant, afegiu-hi el sucre.
Retireu-ho del foc i afegiu-hi l'ou lleugerament batut, remeneu l'arròs fins que quedi espès i cremós.
Retireu la pell de la taronja i col·loqueu l'arròs en una safata o cassoletes individuals.
Empolsar amb sucre i gratineu-lo.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se