Arròs amb llet a l'aroma de taronja
Ingredients
- 150 g d'arròs rodó
- 200 ml d'aigua
- 600 ml de llet
- 400 ml de crema de llet per montar
- 125 g de sucre
- 1 culleradeta de sucre avainillat
- 1 ou
- Pell de taronja
6 racions
Elaboració
Bulliu l'arròs amb l'aigua. Quan quedi sec, afegiu-hi la llet, la nata, la vainilla i la pell de la taronja.
Deixeu coure a foc suau durant uns 20 a 25 minuts, remenant-ho de tant en tant, afegiu-hi el sucre.
Retireu-ho del foc i afegiu-hi l'ou lleugerament batut, remeneu l'arròs fins que quedi espès i cremós.
Retireu la pell de la taronja i col·loqueu l'arròs en una safata o cassoletes individuals.
Empolsar amb sucre i gratineu-lo.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1277 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.