Arròs amb llet a l'aroma de taronja

Ingredients

  • 150 g d'arròs rodó
  • 200 ml d'aigua
  • 600 ml de llet
  • 400 ml de crema de llet per montar
  • 125 g de sucre
  • 1 culleradeta de sucre avainillat
  • 1 ou
  • Pell de taronja

6 racions

Elaboració

Bulliu l'arròs amb l'aigua. Quan quedi sec, afegiu-hi la llet, la nata, la vainilla i la pell de la taronja.
Deixeu coure a foc suau durant uns 20 a 25 minuts, remenant-ho de tant en tant, afegiu-hi el sucre.
Retireu-ho del foc i afegiu-hi l'ou lleugerament batut, remeneu l'arròs fins que quedi espès i cremós.
Retireu la pell de la taronja i col·loqueu l'arròs en una safata o cassoletes individuals.
Empolsar amb sucre i gratineu-lo.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1295 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, si vas al meu blog, veuras una alta manera de fer l'arròs amb llet, sense bullir l'arròs amb aigua. Jo la faig de forma directa, sense bullir-la. Esxpero que t'agradi. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: