Ous estrellats amb xoriço

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Per comensal:

1 racions

Elaboració

En una paella amb oli fregiu les patates ben rosses. Disposeu-les en es plats de servir, en el mateix oli, fregiu les clares i un cop cuites, estripeu-les al damunt de les patates. Traieu la pell del xoriço i esparrequeu-lo, passeu-lo per una altra paella amb una mica del mateix oli i disposeu-lo per sobre les patates i la clara que tenieu preparades. Feu un clotet al mig i dipositeu-hi amb cura el rovell d'ou cru. Empolseu amb sal, pebre blanc i all i julivert. Escalfeu

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se