Pastis de formatge i maduixes amb la base cruixent

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Fon la mantega i deixa refredar lleugerament.
Omple les galetes de mantega en una bossa per congelador i amb un corró, aplana finament. Barreja amb la mantega fosa
Pinzella el motlle desmuntable amb Oli ( Si prefereixes pots utilitzar paper d'enfornar ). Omple el fons amb la galeta preparada i pren-sala bé perquè quedi ben compacta, reserva uns 30 minuts a la nevera
Bat els ous, el sucre i el sucre de vainilla fins que quedi cremós, afegeix el formatge de crema, la nata i la maizena i remena bé tota la barreja
.
Posa la barreja sobre el fondo del motlle i allisa bé. Enforna en el forn pree-escalfat a 175 graus uns 75 minuts. Després d'uns 40 minuts cobrir amb paper d'alumini (Jo no ho he necessitat)
Treu el pastís del forn, amb un ganivet separa els costats. Afluixa la palanca del motlle i deixa que el pastís es refredi en el motlle. Quan estigui fred retira el motlle.
Renta, neteja i talla per la meitat les maduixes.
Fon la xocolata en un bany d'aigua calenta
Reparteix les maduixes per sobre del pastís amb la part tallada cap avall.
Distribueix per sobre la cobertura de xocolata en forma de fils

Notes

motlle necessari rodó (26 cm)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se