Pastis de formatge i maduixes amb la base cruixent

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 60 g de mantega
  • 150 g de galetes de mantega
  • 4 ous
  • 200 g de sucre
  • 1 paquet de sucre de vainilla
  • 750 g de formatge crema doble
  • 125 ml de crema batuda
  • 40 g de midó de blat de moro
  • 350 g de maduixes
  • 50 g de xocolata blanca
  • Oli per la forma

6 racions

Elaboració

Fon la mantega i deixa refredar lleugerament.
Omple les galetes de mantega en una bossa per congelador i amb un corró, aplana finament. Barreja amb la mantega fosa
Pinzella el motlle desmuntable amb Oli ( Si prefereixes pots utilitzar paper d'enfornar ). Omple el fons amb la galeta preparada i pren-sala bé perquè quedi ben compacta, reserva uns 30 minuts a la nevera
Bat els ous, el sucre i el sucre de vainilla fins que quedi cremós, afegeix el formatge de crema, la nata i la maizena i remena bé tota la barreja
.
Posa la barreja sobre el fondo del motlle i allisa bé. Enforna en el forn pree-escalfat a 175 graus uns 75 minuts. Després d'uns 40 minuts cobrir amb paper d'alumini (Jo no ho he necessitat)
Treu el pastís del forn, amb un ganivet separa els costats. Afluixa la palanca del motlle i deixa que el pastís es refredi en el motlle. Quan estigui fred retira el motlle.
Renta, neteja i talla per la meitat les maduixes.
Fon la xocolata en un bany d'aigua calenta
Reparteix les maduixes per sobre del pastís amb la part tallada cap avall.
Distribueix per sobre la cobertura de xocolata en forma de fils

Notes

motlle necessari rodó (26 cm)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2128 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: