Gambes amb fonoll i pastis

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta el fonoll, talla les tiges i elimina els trossos marcits, reserva el verd per més tard.
Talla transversalment el fonoll a rodanxes fines.
Pela l'all i talla a rodanxes fines.
Renta els tomàquets i talla per la meitat o quarts, depenent de com siguin de grossos.
Renta les gambetes i escorre breument. El que ha comprat les gambes crues, les ha de fregir abans.
En aquest cas escalfa l'oli en una paella, salta a foc mitjà las gambes crues durant aproximadament 1 minut fins que es tornin de color vermellós.
Salpebre i retira de la paella, reserva en un en un lloc calent
En la mateixa paella que hem saltat les gambes posem el fonoll, l'all i las llavors de fonoll i saltem a foc mig durant 4-5 minuts, o fins que el fonoll és al dente. Desglaça amb el vi i el pastis i afegeix els tomàquets.
Porta a ebullició el conjunt i assaona amb sal i pebre.
Afegeix les gambetes i escalfa bé.
Talla finament el verd del fonoll i escampa per sobre abans de servir.
Serveixi amb pa francès o puré de patates amb olives.

Notes

Una gran barreja. El sabor natural del fonoll combina molt bé amb pastis. Per donar coloraina ban molt be petits tomàquets cherry.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se