Ensaladilla russa de pasta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Un cop estigui cuita al punt, escórrer i refredar sota l'aixeta durant uns instants.
A continuació, abocar en una safata de servir i condimentar amb una salsa feta amb oli, vinagre, una mica de sal i uns grans de pebre verd picats, tot això ben batut.
Afegir la tonyina i la resta dels ingredients, barrejar bé, i per últim afegir la maionesa.
Abocar en una font de servir i adornar per sobre amb pastanaga ratllada, pebrots a tires i ous durs, al gust i fantasia de cada un.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se