Trinxat de col amb patata i botifarró

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les patates i talla-les. Trosseja la col, renta-la i col•loca en un escorredor.
En una cassola, porta l’aigua a ebullició i aboca-hi la col, la patata i una cullerada de sal. Fes-ho bullir 20 minuts i escorre-ho.
Pela els grans d’all i pica’ls.
Talla vuit rodanxes de botifarra o botifarró i reserva. Pela la resta i engruna-la.
Talla la cansalada viada a daus.
Escalfa l’oli en una paella gran i enrosseix ràpidament les rodanxes de botifarra sense que es trenquin. Retira i eserva per decorar.
Sofregeix els alls, el rest de la botifarra i la cansalada viada un minut a la mateixa paella. Agrega la col i la patata i sofregeix set minuts remenant constantment.
Salpebra i col•loca tot dins d’un motllo de cèrcol. Desemmotlla i decora amb les rodanxes de botifarra.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se