Trinxat de col amb patata i botifarró

Ingredients

  • 1 col petita o mitja col grossa
  • 2 patates grosses
  • 2 l d’aigua
  • 100 gr de cansalada viada
  • 150 gr de botifarra negra o botifarró
  • 3 grans d’all
  • 4 cullerades d’oli d’oliva
  • pebre
  • sal

4 racions

Elaboració

Pela les patates i talla-les. Trosseja la col, renta-la i col•loca en un escorredor.
En una cassola, porta l’aigua a ebullició i aboca-hi la col, la patata i una cullerada de sal. Fes-ho bullir 20 minuts i escorre-ho.
Pela els grans d’all i pica’ls.
Talla vuit rodanxes de botifarra o botifarró i reserva. Pela la resta i engruna-la.
Talla la cansalada viada a daus.
Escalfa l’oli en una paella gran i enrosseix ràpidament les rodanxes de botifarra sense que es trenquin. Retira i eserva per decorar.
Sofregeix els alls, el rest de la botifarra i la cansalada viada un minut a la mateixa paella. Agrega la col i la patata i sofregeix set minuts remenant constantment.
Salpebra i col•loca tot dins d’un motllo de cèrcol. Desemmotlla i decora amb les rodanxes de botifarra.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2424 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: