Strudel de poma (Apfelstrudel)

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Poseu les panses en remull una estona amb el clau d'olor i el Cointreau. Peleu i talleu les pomes a daus petits. Macereu-les a la nevera amb el sucre la canyella, la nou moscada i les panses amb el Cointreau, retireu el clau.
Separeu amb compte els fulls de pasta filó i sobre un paper de forn untat amb mantega, aneu-los superposant pintant bé de mantega cada full. Escorreu les pomes i barregeu-hi la farina d'ametlla i les nous trencades, remeneu-ho bé i poseu amb compte aquest farcit sobre la pasta filó que teniu preparada. Ajudeu-vos amb el paper de forn per fer un full i tanques-lo bé. Enforneu 45 minuts a 190 graus.
En acabat, encara calent, empolseu-lo amb sucre de llustre.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se