Strudel de poma (Apfelstrudel)

Ingredients

  • 1/2 kg. de poma tallada a dauets
  • 50 grs. de sucre
  • 50 grs. de farina d'ametlla
  • 50 grs. de panses sense pinyol
  • Un grapat de nous trinxades gruixudes
  • Una copeta de Cointreau
  • Canyella
  • Nou moscada
  • 1clau d'olor
  • 4-6 fulls de pasta Filo
  • Sucre de llustre per empolvorar
  • Mantega per pintar entre els fulls
  • Salsa de vainilla o gelat de vainilla per servir

8 racions

Elaboració

Poseu les panses en remull una estona amb el clau d'olor i el Cointreau. Peleu i talleu les pomes a daus petits. Macereu-les a la nevera amb el sucre la canyella, la nou moscada i les panses amb el Cointreau, retireu el clau.
Separeu amb compte els fulls de pasta filó i sobre un paper de forn untat amb mantega, aneu-los superposant pintant bé de mantega cada full. Escorreu les pomes i barregeu-hi la farina d'ametlla i les nous trencades, remeneu-ho bé i poseu amb compte aquest farcit sobre la pasta filó que teniu preparada. Ajudeu-vos amb el paper de forn per fer un full i tanques-lo bé. Enforneu 45 minuts a 190 graus.
En acabat, encara calent, empolseu-lo amb sucre de llustre.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1552 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!