Strudel de poma (Apfelstrudel)

Ingredients

  • 1/2 kg. de poma tallada a dauets
  • 50 grs. de sucre
  • 50 grs. de farina d'ametlla
  • 50 grs. de panses sense pinyol
  • Un grapat de nous trinxades gruixudes
  • Una copeta de Cointreau
  • Canyella
  • Nou moscada
  • 1clau d'olor
  • 4-6 fulls de pasta Filo
  • Sucre de llustre per empolvorar
  • Mantega per pintar entre els fulls
  • Salsa de vainilla o gelat de vainilla per servir

8 racions

Elaboració

Poseu les panses en remull una estona amb el clau d'olor i el Cointreau. Peleu i talleu les pomes a daus petits. Macereu-les a la nevera amb el sucre la canyella, la nou moscada i les panses amb el Cointreau, retireu el clau.
Separeu amb compte els fulls de pasta filó i sobre un paper de forn untat amb mantega, aneu-los superposant pintant bé de mantega cada full. Escorreu les pomes i barregeu-hi la farina d'ametlla i les nous trencades, remeneu-ho bé i poseu amb compte aquest farcit sobre la pasta filó que teniu preparada. Ajudeu-vos amb el paper de forn per fer un full i tanques-lo bé. Enforneu 45 minuts a 190 graus.
En acabat, encara calent, empolseu-lo amb sucre de llustre.

1h


Recepta de cuina de Strudel de poma (Apfelstrudel)
per Lo (st) Indequitxen
Recepta de cuina de Strudel de poma (Apfelstrudel)
per Lo (st) Indequitxen
Recepta de cuina de Strudel de poma (Apfelstrudel)
per Lo (st) Indequitxen

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2751 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: