Cigrons amb bolets i calamars

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Poseu una mica d'oli en una cassola i a foc lent, ofegueu els calamar tallats petits amb la ceba, l'all, el pebre vermell, els tomaquets pelats i picats, els bolets trossejats i el vi.
Deixeu-ho coure a foc lent, uns 25 minuts.
Aboqueu els cigrons a la cassola, poseu-hi una mica d'aigua o caldo i deixeu-ho coure uns 5 minuts més.
Comproveu el punt de sal.
Servir-ho calent.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se