Cigrons amb bolets i calamars

Ingredients

  • 800 g de cigrons cuits
  • 400 g de bolets variats congelats
  • 300 g d'anelles de calamars
  • 200 ml de vi blanc
  • 1 pebrot vermell petit
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 gra d'all
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • Oli i sal

6 racions

Elaboració

Poseu una mica d'oli en una cassola i a foc lent, ofegueu els calamar tallats petits amb la ceba, l'all, el pebre vermell, els tomaquets pelats i picats, els bolets trossejats i el vi.
Deixeu-ho coure a foc lent, uns 25 minuts.
Aboqueu els cigrons a la cassola, poseu-hi una mica d'aigua o caldo i deixeu-ho coure uns 5 minuts més.
Comproveu el punt de sal.
Servir-ho calent.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4419 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: