Hörnli al estil dels llenyataires

Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el pernil i la cansalada a daus petits.
Pela la ceba i l'all molt finament .
Cuina els macarrons en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente, refreda amb aigua.
Fregeix en la mantega , la ceba, l'all, la cansalada i els cubs de pernil.
Afegeix la crema i porta a ebullició breument.
Assaona be amb sal i pebre.
Afegeix l'alfàbrega i el julivert finament picat.
Escórrer la pasta i barreja bé amb la salsa, els arranj-as en els plats.
Escampa per sobra el formatge ratllat i serveix calents o freds.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se