Hörnli al estil dels llenyataires

Ingredients

  • 400 grams de pasta, (macarrons petits cur-vats)
  • 200 g de pernil cuit, sencer
  • 80 g de cansalada fumada,
  • 40 g de ceba
  • 2 dents d'all
  • 20 g de mantega
  • 80 g de nata, crema de llet o similar, a escollir
  • 40 g de formatge ratllat
  • 4 g d'alfàbrega
  • 8 g de Julivert
  • Sal i Pebre

4 racions

Elaboració

Talla el pernil i la cansalada a daus petits.
Pela la ceba i l'all molt finament .
Cuina els macarrons en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente, refreda amb aigua.
Fregeix en la mantega , la ceba, l'all, la cansalada i els cubs de pernil.
Afegeix la crema i porta a ebullició breument.
Assaona be amb sal i pebre.
Afegeix l'alfàbrega i el julivert finament picat.
Escórrer la pasta i barreja bé amb la salsa, els arranj-as en els plats.
Escampa per sobra el formatge ratllat i serveix calents o freds.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: