Tomates rellenes
un plat bo i sa
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Tomates de Montserrat
- 1 Lata d'Atun
- 2 Palets de Cranc
- 6 Anxoves
- 8 Espàrrecs
- 6 Gambes Cuites
- 8 Olives
- Ansiam Fulla de Roure
- Sal
- Oli d'Oliva
- Vinagre de Vi
Elaboració
Rentarem l'enciam i el reservem.
Rentarem les tomates, les obrirem per la par de dalt com si emburgesim fer un barret.
Traurem tota le polpa amb l'ajuda de una cullera, i la ficarem dins un plat o un bol, ficarem les anxoves, els palets de cranc i l'atun, u tallarem tot mol petit.- Podem ficar l'oli del atun o cambiarlo pel d'oliva.-
Una vegada u tenim tot trencadet, agafem les tomates, ficarem una miqueta de sal i les omplirem de la bareixa que tenim preparada, después les taparem
cada una amb el seu barret.
Tindrem cura de la sal, perque hem posat anxoves.
Notes
Per emplatar posarem: L'enciam a un costat del plat, els espàrrecs, unes gambes cuites, les olives i la tomata rellena.
Comparteix aquesta recepta: