Tomates rellenes

un plat bo i sa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentarem l'enciam i el reservem.
Rentarem les tomates, les obrirem per la par de dalt com si emburgesim fer un barret.
Traurem tota le polpa amb l'ajuda de una cullera, i la ficarem dins un plat o un bol, ficarem les anxoves, els palets de cranc i l'atun, u tallarem tot mol petit.- Podem ficar l'oli del atun o cambiarlo pel d'oliva.-
Una vegada u tenim tot trencadet, agafem les tomates, ficarem una miqueta de sal i les omplirem de la bareixa que tenim preparada, después les taparem
cada una amb el seu barret.
Tindrem cura de la sal, perque hem posat anxoves.

30min

Notes

Per emplatar posarem: L'enciam a un costat del plat, els espàrrecs, unes gambes cuites, les olives i la tomata rellena.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se