Tomates rellenes

un plat bo i sa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Tomates de Montserrat
  • 1 Lata d'Atun
  • 2 Palets de Cranc
  • 6 Anxoves
  • 8 Espàrrecs
  • 6 Gambes Cuites
  • 8 Olives
  • Ansiam Fulla de Roure
  • Sal
  • Oli d'Oliva
  • Vinagre de Vi

2 racions

Elaboració

Rentarem l'enciam i el reservem.
Rentarem les tomates, les obrirem per la par de dalt com si emburgesim fer un barret.
Traurem tota le polpa amb l'ajuda de una cullera, i la ficarem dins un plat o un bol, ficarem les anxoves, els palets de cranc i l'atun, u tallarem tot mol petit.- Podem ficar l'oli del atun o cambiarlo pel d'oliva.-
Una vegada u tenim tot trencadet, agafem les tomates, ficarem una miqueta de sal i les omplirem de la bareixa que tenim preparada, después les taparem
cada una amb el seu barret.
Tindrem cura de la sal, perque hem posat anxoves.

30min

Notes

Per emplatar posarem: L'enciam a un costat del plat, els espàrrecs, unes gambes cuites, les olives i la tomata rellena.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1559 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: