Tomates rellenes

un plat bo i sa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Tomates de Montserrat
  • 1 Lata d'Atun
  • 2 Palets de Cranc
  • 6 Anxoves
  • 8 Espàrrecs
  • 6 Gambes Cuites
  • 8 Olives
  • Ansiam Fulla de Roure
  • Sal
  • Oli d'Oliva
  • Vinagre de Vi

2 racions

Elaboració

Rentarem l'enciam i el reservem.
Rentarem les tomates, les obrirem per la par de dalt com si emburgesim fer un barret.
Traurem tota le polpa amb l'ajuda de una cullera, i la ficarem dins un plat o un bol, ficarem les anxoves, els palets de cranc i l'atun, u tallarem tot mol petit.- Podem ficar l'oli del atun o cambiarlo pel d'oliva.-
Una vegada u tenim tot trencadet, agafem les tomates, ficarem una miqueta de sal i les omplirem de la bareixa que tenim preparada, después les taparem
cada una amb el seu barret.
Tindrem cura de la sal, perque hem posat anxoves.

30min

Notes

Per emplatar posarem: L'enciam a un costat del plat, els espàrrecs, unes gambes cuites, les olives i la tomata rellena.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1746 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: