Tomates rellenes
un plat bo i sa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Tomates de Montserrat
- 1 Lata d'Atun
- 2 Palets de Cranc
- 6 Anxoves
- 8 Espàrrecs
- 6 Gambes Cuites
- 8 Olives
- Ansiam Fulla de Roure
- Sal
- Oli d'Oliva
- Vinagre de Vi
2 racions
Elaboració
Rentarem l'enciam i el reservem.
Rentarem les tomates, les obrirem per la par de dalt com si emburgesim fer un barret.
Traurem tota le polpa amb l'ajuda de una cullera, i la ficarem dins un plat o un bol, ficarem les anxoves, els palets de cranc i l'atun, u tallarem tot mol petit.- Podem ficar l'oli del atun o cambiarlo pel d'oliva.-
Una vegada u tenim tot trencadet, agafem les tomates, ficarem una miqueta de sal i les omplirem de la bareixa que tenim preparada, después les taparem
cada una amb el seu barret.
Tindrem cura de la sal, perque hem posat anxoves.
30min
Notes
Per emplatar posarem: L'enciam a un costat del plat, els espàrrecs, unes gambes cuites, les olives i la tomata rellena.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1559 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.