Pa de pessic de iogurt

La farina integral no porta tantes calories i li dona un gust diferent.

Ingredients

  • 4 Ous
  • 1 iogurt natural
  • 1 iogurt d'oli
  • 2 iogurts de sucre
  • 1 iogurt i 1/2 de farina de blat
  • 1 iogurt i 1/2 de farina integral
  • 1 sobre de lleva dura Royal
  • 1 rajolinet de anís.

6 racions

Elaboració

Posarem en un bol gran els ous, treballanlos amb el tur mix, anirem afeixin el iogurt, l'oli i el sucre, cuant esta ben batut i posarem la farina i el royal, agafarem una cullera i anirem remenant perquè s'agafi tota la farina, i tirarem un rajolí de anís, acabarem treballant amb el turmix perquè la pasta quedi mes barrejada. Agafem una llauna pel forn i l'untarem amb oli i un polsim de farina, i tirarem la pasta, i la ficarem al forn uns 50 minuts aproximadament ( depèn del forn), puncionarem amb una agulla per que sapiguem si esta cuit, si surt l'agulla neta ja el podem traure del forn. El deixarem refredar i el guarnirem amb una mica de sucre llustre pel damunt.

1h

Notes

Acompanyat de xocolata es un bon berenar.


Recepta de cuina de Pa de pessic de iogurt

Pa de pesic de iogurt

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3950 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Eulalia Juncosa diu:
Cèlia,
podries dir-me les mides del motlle aproximadament i la temperatura del forn? gràcies.
Cecilia Nogués Granados diu:
Hola, Eulàlia perdona però no havia vist la teva pregunta. Per 4 ous fai servir un motlle de 24c.
per 8 ous un motlle de 22x32,en cuan a la temperatura,depen del forn, jo el tinc de butano i el poso al mínim (no miro els graus)el tinc durant un hora i cuart aproximadament, casi sempre el fai de 8 ous perquè ens agrada molt. Fins un altra.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: