Pa de pessic de iogurt

Ingredients

  • 4 Ous
  • 1 iogurt natural
  • 1 iogurt d'oli
  • 2 iogurts de sucre
  • 1 iogurt i 1/2 de farina de blat
  • 1 iogurt i 1/2 de farina integral
  • 1 sobre de lleva dura Royal
  • 1 rajolinet de anís.

6 racions

Elaboració

Posarem en un bol gran els ous, treballanlos amb el tur mix, anirem afeixin el iogurt, l'oli i el sucre, cuant esta ben batut i posarem la farina i el royal, agafarem una cullera i anirem remenant perquè s'agafi tota la farina, i tirarem un rajolí de anís, acabarem treballant amb el turmix perquè la pasta quedi mes barrejada. Agafem una llauna pel forn i l'untarem amb oli i un polsim de farina, i tirarem la pasta, i la ficarem al forn uns 50 minuts aproximadament ( depèn del forn), puncionarem amb una agulla per que sapiguem si esta cuit, si surt l'agulla neta ja el podem traure del forn. El deixarem refredar i el guarnirem amb una mica de sucre llustre pel damunt.

1h

Notes

Acompanyat de xocolata es un bon berenar.


Recepta de cuina de Pa de pessic de iogurt

Pa de pesic de iogurt
per Cecilia Nogués Granados

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1713 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Eulalia Juncosa diu:
Cèlia,
podries dir-me les mides del motlle aproximadament i la temperatura del forn? gràcies.
Cecilia Nogués Granados diu:
Hola, Eulàlia perdona però no havia vist la teva pregunta. Per 4 ous fai servir un motlle de 24c.
per 8 ous un motlle de 22x32,en cuan a la temperatura,depen del forn, jo el tinc de butano i el poso al mínim (no miro els graus)el tinc durant un hora i cuart aproximadament, casi sempre el fai de 8 ous perquè ens agrada molt. Fins un altra.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!