Amanida de iogurt

Ingredients

  • 4 tomàquets
  • Julivert o alfàbrega
  • 2 iogurts naturals
  • 1 cullerada de mostassa suau
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

1. Renta bé el julivert i els tomàquets i tallals ben petits.
2. Barreja en un bol gran els iogurts amb la mostassa, el julivert, l'oli i la sal.
3. Afegeixi el tomàquet i, avans de servir deixal macerar 10 minuts.
4. Pots afegiri els ingredients que a tú et vinguin de gust.

15min

Notes

Es un plat molt fàcil de fer i a l'estiu, fresquet bé molt de gust.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2050 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: