Pure de carabasssó al meu estil

Ingredients

  • 3 Carabassons mixans
  • 1 Patata petita
  • 2 Pebrots vers llarcs
  • Mixs pebrot vermell
  • Mixa seva

5 racions

Elaboració

Posarem a bullir els carabassons, la patata, els pebrots i la seva tot tallat a bocins no massa grossos, deixarem bullir 50 minuts aproximadament o fins que veiem que està cuit. o traurem del foc i afegirem un bon raig d'oli de oliva i 2 caserios, ho passarem pel tur-mix (si bec que es una miqueta espès simplement hi tiro una miqueta d'aigua, personalment m'agrada una miqueta claret)i ja tenim fet el puré que es tan bo calen com fret.

1h

Notes

Es pot acompanyar amb dauets de formaxe si es vol, però no es necessari ja que es un primer plat senzill.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2200 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: