Pure de carabasssó al meu estil

Ingredients

  • 3 Carabassons mixans
  • 1 Patata petita
  • 2 Pebrots vers llarcs
  • Mixs pebrot vermell
  • Mixa seva

5 racions

Elaboració

Posarem a bullir els carabassons, la patata, els pebrots i la seva tot tallat a bocins no massa grossos, deixarem bullir 50 minuts aproximadament o fins que veiem que està cuit. o traurem del foc i afegirem un bon raig d'oli de oliva i 2 caserios, ho passarem pel tur-mix (si bec que es una miqueta espès simplement hi tiro una miqueta d'aigua, personalment m'agrada una miqueta claret)i ja tenim fet el puré que es tan bo calen com fret.

1h

Notes

Es pot acompanyar amb dauets de formaxe si es vol, però no es necessari ja que es un primer plat senzill.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1507 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: