Aletes de pollastre amb bolets

Ingredients

  • 12 aletes de pollastre
  • 1 pot de bolets
  • 1 seva mitjana
  • Oli d'oliva
  • 1 vas d'aigua
  • 2/2 vas de vi o conyac
  • 3 fulles de llorer
  • 3 o 4 tomates madurs petits
  • 2/2 pastilla d'estar-lux
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Posarem a la cassola un xic oli d'oliva, la seva tallada a juliana,al damunt i ficarem les ales de pollastre que les tindrem ben rentades, i tallarem les tomates, ficarem el llorer, l'estar-lux, sal, pebre, l'aigua i el vi o conyac.
Quan tindrem tot preparat o ficarem al foc ven suau una hora i mixa aproximadament.
Entres amb una paella ficarem oli d'oliva i fregirem els bolets.
Quan les aletes estan cuasi rostidetes i tirarem els bolets ya fregits.
Agafarem el bas del tur-mix i ficarem una mica del suc de la cocció amb seva i les tomates, i trencarem un parell d'alls, ficarem una cullerada petita de farina,i ho passarem tot pel tur-mix, ho tirarem tot a la cassola i ho deixarem uns minutets mes que fasi xup xup.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

729 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!