Amanida de pasta Suïssa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la salsa:

4 racions

Elaboració

Cuina els macarrons com de costum i refreda amb aigua freda.
Talla els pebrots, els cogombres, l'emmental, el pernil i les cebes confitades en petits cubs i posar en un bol gran.
Bull els ous 10 minuts, pela i talla en trossos petits i afegeix al bol.
Barreja la maionesa, la mostassa, les herbes i espècies, el tabasco, el iogurt natural, el vinagre i oli, com fas habitual de preparar una barreja d'amaniment per amanides.
Pica la ceba i l'all i afegeix a la salsa.
Barreja els macarrons, amb la salsa i el ous durs, refrigera a la nevera una estona i ja esta llest per servir


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se