Pastis d'ensaïmades amb pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Poseu caramel liquid al fons d'un motlle de 26 cm. Damunt poseu-hi rodanxes de pinya, en escorregudes i en els forats poseu-hi les cireres de colors.
Damunt poseu-hi les ensaïmades Tallades a trossos i mullades
amb el licor del vostre gust.
Bateu l'ou, barregeu-hi la llet, el sucre, la maizena i els polvos del flam. Poseu-ho al foc amb la pell de la llimona. Remeneu-ho amb una cullera i deixeu-ho bullir uns minuts.
Aboqueu-ho calent damunt de les ensaïmades i, una vegada fred, poseu-ho a la nevera.
Una hora abans de servir-ho, poseu-ho al congelador.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se