Pastis d'ensaïmades amb pinya

Ingredients

  • 1 pot petit de pinya
  • 4 ensaïmades
  • 1/2 litre de llet
  • 1 sobre de flam
  • 100 g de sucre
  • 1 cullerada de maizena
  • 1 ou
  • 1 llimona
  • Cireres confitades
  • Licor a gust
  • Caramel liquid

6 racions

Elaboració

Poseu caramel liquid al fons d'un motlle de 26 cm. Damunt poseu-hi rodanxes de pinya, en escorregudes i en els forats poseu-hi les cireres de colors.
Damunt poseu-hi les ensaïmades Tallades a trossos i mullades
amb el licor del vostre gust.
Bateu l'ou, barregeu-hi la llet, el sucre, la maizena i els polvos del flam. Poseu-ho al foc amb la pell de la llimona. Remeneu-ho amb una cullera i deixeu-ho bullir uns minuts.
Aboqueu-ho calent damunt de les ensaïmades i, una vegada fred, poseu-ho a la nevera.
Una hora abans de servir-ho, poseu-ho al congelador.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1030 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, felicitats per la jubilació, i benvingut al club. Vull desitjar-te un bon dia de Sant Joan. Rep una abraçada. Quim Lleonart.
Joan R. Carbonell diu:
AMIC, QUIM, ENCARA QUE SIGUI TARD, MOLTES GRACIES, JO TAMBÉ VOLDRIA FELICITAR PER EL DIA DEL TEU SANT, QUE HO PASSIS MOLT FELIÇ
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, gracies per felicitar-me. Ara que estàs jubilat, ens podriem veure a Barcelona, i conèixens no creus?. Rep una salutació. Quim Lleonart

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: