Fideus de vidre amb mango

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Els fideus es preparen i es cuinen d'acord amb la informació del paquet.
Els cacauets es rosteixen breument en una paella sense greix. (es tenen que vigilar ja que els cacauets es torren molt ràpidament, per això cal girar-los més sovint i no es pot treure la vista d'ells).
A continuació, renta les cebes i talla-les en cèrcols fins, pela el mango i el cogombre i talla’ls a tires fines.
Barreja tots els ingredients amb la salsa picant, i finalment afegeix la soja i els cacauets.
A diferència de moltes altres amanides de pasta, aquesta amanida quan mes saborosa esta, es quan no fa mes de una curta estona que esta preparada
Per tant, ha d’esser que estigui poc temps acabada de preparar, ja que els fideus de vidre es tornen tous i llepissosos i per tant el sabor no es de bona qualitat, tindria que estar llesta amb uns 30 minuts


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se