Fideus de vidre amb mango

Ingredients

  • 300 g de fideus de vidre
  • 50 grams de cacauets sense sal
  • 6 cullerades de salsa picant dolça (en botigues orientals o en qualsevol bon supermercat)
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 mango madur
  • 3 cebes de primavera
  • 1 cogombre

4 racions

Elaboració

Els fideus es preparen i es cuinen d'acord amb la informació del paquet.
Els cacauets es rosteixen breument en una paella sense greix. (es tenen que vigilar ja que els cacauets es torren molt ràpidament, per això cal girar-los més sovint i no es pot treure la vista d'ells).
A continuació, renta les cebes i talla-les en cèrcols fins, pela el mango i el cogombre i talla’ls a tires fines.
Barreja tots els ingredients amb la salsa picant, i finalment afegeix la soja i els cacauets.
A diferència de moltes altres amanides de pasta, aquesta amanida quan mes saborosa esta, es quan no fa mes de una curta estona que esta preparada
Per tant, ha d’esser que estigui poc temps acabada de preparar, ja que els fideus de vidre es tornen tous i llepissosos i per tant el sabor no es de bona qualitat, tindria que estar llesta amb uns 30 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1537 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, desitjo que tinguis un dia de Sant Joan, molt feliç, i una bona revetlla. Rep una abraçada. Quim Lleonart.
Joan Corminas diu:
Amic Quim:
Gràcies per el recordatori de la festa de Sant Joan. aquí no celebrem els sants sinó els aniversaris i amb més importància als que anomenem rodons (20, 30, 40, etc.), de totes manera a casa no faltarà una bona coca
Reb una forta abraçada
Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: