Llomillet a la farigola

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una cassola amb l'oli ben calent rostim el llomillet i el retirem.
Al mateix oli hi afegim la ceba picada i els alls perquè es vagi fent a foc lent.
Mentrestan untem el llomillet de mel i el salpebrem am abundància.
Quan la ceba esta rossa hi afegim el llomillet i la fulla de llorer, i cubrim el tall amb el conyac.
Ho deixem uns minuts fins que estigui cuit.
El servim tallat a rodanxes.

45min

Notes

Es pot acompanyar amb patates al caliu o fregides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se