Lluç amb gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paella o cassola de fang, cullera de fusta

Elaboració

Sala les gambes, salta-les amb una mica de oli a foc fort, pela les cues i reserva-les. Salpebre i enfarina el lluç, fregeix-les a la mateixa paella i reserve-les. A la mateixa paella ofega a foc suau la ceba tallada a la juliana molt fina. Agrega-hi els pèsols i deixal'ls coure molt poc a poc. Fes una reducció amb el vi blanc i afegeix-hi el fumet de peix. Incorpora el lluç i les gambes i deixa-ho coure tot junt 10 minuts.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se