Lluç amb gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 rodanxes de lluç
  • 350 gr. de gambes
  • 300 gr. de pèsols
  • 1 ceba
  • 1 got de vi blanc
  • Fumet de peix, farina, oli, sal i pebre

4 racions

Utensilis

Paella o cassola de fang, cullera de fusta

Elaboració

Sala les gambes, salta-les amb una mica de oli a foc fort, pela les cues i reserva-les. Salpebre i enfarina el lluç, fregeix-les a la mateixa paella i reserve-les. A la mateixa paella ofega a foc suau la ceba tallada a la juliana molt fina. Agrega-hi els pèsols i deixal'ls coure molt poc a poc. Fes una reducció amb el vi blanc i afegeix-hi el fumet de peix. Incorpora el lluç i les gambes i deixa-ho coure tot junt 10 minuts.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8526 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: