Herbes mallorquines

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Mallorca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Introduirem dins l'ampolla els ingredients, començant dels més petits als més grans. Posats tots aquests ingredients,omplirem l'ampolla d'anís dolç i d'anís sec, en la proporció que ens agradin més dolces o més seques. Si agrada dolç, posar tres parts d'anís dolç per una de sec, i viceversa si us agraden més seques. Es recomana fer-ho amb ampolles transparents. Es deixa macerar un mínim de seixanta dies. S'aconsella preparar-les dins les primeres setmanes de maig, que és quan es troben amb més facilitat les herbes.

Notes

Aquesta recepta que transcric, pertany a "Memòria de la cuina mallorquina", d'Antoni Tugores, conegut periodista i investigador gastronòmic mallorquí.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se