Ous ferrats, amb baldana i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Primer de tot, en una paella amb oli d'oliva, fregim la cansalada, salpebrada, fins que és rostillona. Seguidament, fregim la baldana, i un cop cuita, la reservem.
Tot seguit amb aquest oli, fregirem els ous ferrats, i un cop cuits al nostre gust, els posarem en el plat, acompanyats de la baldana, i la cansalada, i ja tindrem un típic esmorzar ben català, a punt per gaudir-ne. ! bon profit !.

30min

Notes

No cal que us digui, que el millor per acompanyar aquest esmorzar, és un pà de pagès oi?


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se