Ous ferrats, amb baldana i cansalada
Categoria:
Tipus de plat: Tapes
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos ous
- Una tira de cansalada de panxeta, ( una mica gruixuda).
- Una baldana de ceba, o d'arròs
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
Elaboració
Primer de tot, en una paella amb oli d'oliva, fregim la cansalada, salpebrada, fins que és rostillona. Seguidament, fregim la baldana, i un cop cuita, la reservem.
Tot seguit amb aquest oli, fregirem els ous ferrats, i un cop cuits al nostre gust, els posarem en el plat, acompanyats de la baldana, i la cansalada, i ja tindrem un típic esmorzar ben català, a punt per gaudir-ne. ! bon profit !.
Notes
No cal que us digui, que el millor per acompanyar aquest esmorzar, és un pà de pagès oi?
Comparteix aquesta recepta: