Crema de llagostins
Ingredients
- 300 gr. de llagostins
- 2 pastanagues
- 1 seba
- 1 tomàquet
- 1/2 got de coñac
- 200 gr. farina d'arroç
- 1 got de llet
- 1 mantega (una mica)
- 2 ous
Utensilis
1 paella
1 olla
1 colador
1 ma de morter
1 bol
1 cullera de fusta
Elaboració
En una paella fregir els llagostins una volta i guardar a part. en la mateixa paella sofregir les pastanagues, la seba i el tomàquet tot trossegat quan casi estigui tirar el coñac i encendre.l.
En una olla posar els caps dels llagostins i tot el sofregit, afegir aigua i deixar bullir 1 hora.
Després colar.lo tot, amb la ma de morter triturar en el colador el màxim possible.
Desfer la farina d'arroç amb la llet en un bol i s'afegeix al caldo amb mantega i poc a poc que es vagi espesant.
Al moment de servir afegir-hi els dos rovells dels ous i els llagostins tallats a bocins.
Notes
Si cal afegir una mica més de farina d'arroç desfeta amb llet.
Comparteix aquesta recepta: