Crema de llagostins

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 paella
1 olla
1 colador
1 ma de morter
1 bol
1 cullera de fusta

Elaboració

En una paella fregir els llagostins una volta i guardar a part. en la mateixa paella sofregir les pastanagues, la seba i el tomàquet tot trossegat quan casi estigui tirar el coñac i encendre.l.
En una olla posar els caps dels llagostins i tot el sofregit, afegir aigua i deixar bullir 1 hora.
Després colar.lo tot, amb la ma de morter triturar en el colador el màxim possible.
Desfer la farina d'arroç amb la llet en un bol i s'afegeix al caldo amb mantega i poc a poc que es vagi espesant.
Al moment de servir afegir-hi els dos rovells dels ous i els llagostins tallats a bocins.

1h 25min

Notes

Si cal afegir una mica més de farina d'arroç desfeta amb llet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se